Zapraszamy na I buską edycję "Festiwalu Smaku", który od dawna gromadzi fanów pysznej kuchni w wyjątkowych cenach. Codziennie od 22 do 26 lipca możecie kosztować w daniach proponowanych przez biorące udział w wydarzeniu restauracje.
Blisko 40 lokali w całym województwie świętokrzyskim bierze udział w kolejnej edycji kulinarnej akcji. Restauratorzy przygotują specjalne dania, które będzie można kosztować w dniach od 22 do 26 lipca w promocyjnych cenach.
Busko-Zdrój reprezentuje Hotel Bristol**** Medical SPA, który przygotował:
przystawka: chłodnik arbuzowo-pomidorowy z mięta, limonką i ogórkiem
danie główne: pierś z kaczki z racuszki z cukinii, szpinakiem, sałatą rzymską i musem truskawkowym
deser: dekonstrukcja bezy z mascarp.one, sosem limonkowym i malinowym podawana z białą lub czarną kawą
Rezerwacja stolików 41 330 30 33 więcej info na profilach Facebookowych:
Rezerwacja stolików 41 330 30 33 więcej info na profilach Facebookowych: