Prace badawczo-rozwojowe nad wykorzystaniem wody siarczkowej w terapii redukcji masy ciała

Prace badawczo-rozwojowe nad wykorzystaniem wody siarczkowej w terapii redukcji masy ciała

 

 

Informacje ogólne

Nr projektu:         RPSW.01.02.00-26-0014/18

Okres realizacji projektu:            01.02.2019 – 31.07.2021

 

Krótki opis projektu:

Projekt dotyczy przeprowadzenia prac B+R nad nowymi możliwościami wykorzystania wód leczniczych Ponidzia w terapii regulacji procesów przemiany materii i układu pokarmowego, w celu

obniżenia masy ciała poprzez krenoterapię (kuracje pitne). Badania będą obejmowały także aspekt pokrycia przykrego zapachu siarkowodoru zawartego w wodzie oraz zniwelowania słonego smaku wody leczniczej.

 

Celem projektu jest opracowanie innowacyjnej terapii redukcji masy ciała, regulacji procesu przemiany materii i pracy układu pokarmowego, które zostaną wdrożone w Hotelu Bristol Art. & Medical SPA w Busku-Zdroju, a wyniki badań zostaną upublicznione.

 

Przetargi:

Zapraszamy do składania ofert:

Dostawa produktów spożywczych jako składowych diety z wykorzystaniem siarczkowej wody leczniczej

Zapytanie ofertowe dotyczące zakupu komputerów

Wybór wykonawcy usług diagnostyki laboratoryjnej

Wykonanie dedykowanego stanowiska badawczego do pomiarów stężenia i uwalniania siarkowodoru z cieczy.

Świadczenie usług w charakterze dietetyka zgodnie z opisem zamówienia.

Zapytanie ofertowe nr 3/2019 dotyczące świadczenia pełnej obsługi patentowej

Dostawa fabrycznie nowego, przenośnego urządzenia USG do pomiaru grubości tkanki tłuszczowej oraz poziomu stłuszczenia wątroby.

Usługa organizacji i obsługi konferencji oraz dostawy materiałów promocyjnych i narzędzia badawczewczgo

Rozstrzygnięcia przetargów:

 Rozstrzygnięcie przetargu na dostawę fabrycznie nowego, przenośnego urządzenia USG do pomiaru grubości tkanki tłuszczowej oraz poziomu stłuszczenia wątroby.,

Rozstrzygnięcie zapytania ofertowego na wybór wykonawcy usługi diagnostyki labolatoryjnej. 

Rozstrzygnięcie dotyczące dostawy produktów spożywczych jako składowych diety z wykorzystaniem siarczkowej wody lecznicze 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij